Cum cumpar

Pentru a cumpara de la noi aveti urmatoarele 3 variante :

1. DIRECT LA SEDIUL NOSTRU DIN STRADA GHEORGHE LAZAR NR. 7 BRASOV (Luni-Vineri 9.30-18.00)

2. COMANDA TELEFONICA SAU PE EMAIL

3. COMANDA ONLINE CU LIVRARE PRIN CURIER SAU RIDICARE DE LA SEDIU.

Pentru comenzile de minim 150 lei, livrarea este gratuita.

Instructiuni pentru comanda online

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Se va deschide automat o mini-pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, de unde puteti deschide cosul sau trece la pasul urmator - finalizare comanda. In pagina Cosului de cumparaturi aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Finalizarea comenzii

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Pasul urmator. In cazul in care sunteti client nou, aveti doua variante :

1. comanda fara cont, introduceti toate datele necesare pentru comanda rapida, fara a va mai crea cont.

2. comanda cu inregistrare, pe langa datele cerute la punctul 1 se va cere si parola de acces, impreuna cu comanda rapida se face automat si inregistrarea.

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata dorita si metoda de livrare pe care o preferati si, daca doriti, puteti folosi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Confirma comanda pentru a trece la pasul urmator.

Costurile de livrare sunt 25 lei (pentru comenzi pana in 150 lei) sau GRATUIT (pentru comenzi peste 150 lei).


Dupa trimiterea comenzii, veti primi un email de confirmare a faptului ca am primit comanda. Cand comanda va fi procesata, respectiv expediata, veti primi cate un email de confirmare.

Va rugam sa nu efectuati plata proformei pana cand nu aveti confirmarea telefonica sau pe email despre disponibilitatea produsului pentru livrare.


Precizari privind stocurile

In anumite cazuri izolate , exista posibilitatea ca un anumit produs sau o anumita varianta de produs sa nu mai fie disponibila pentru vanzare, desi apare ca fiind pe stoc.

Acest lucru se poate intampla de exemplu cand un produs este comandat in acelasi timp si in magazinul fizic si in cel virtual.

In acest caz veti fi contactat de un reprezentant al firmei noastre pentru a vi se propune un produs similar sau a vi se oferi un termen de livrare.