Produse refurbished

7 Motive pentru a cumpăra de la noi produse recondiționate (refurbished)

1. CALITATEA și FIABILITATEA

Produsele de marcă ( Dell, Hp, Compaq) sunt net superioare produselor asamblate din componente ieftine și de calitate îndoielnică, care nu pot fi testate intensiv în configurația respectivă.

Datorită cerințelor de calitate, timpul mediu de viață pentru un calculator de marcă este de până la 5 ori mai mare decat pentru un calculator obișnuit.

Un alt punct important este faptul ca echipamentele au fost produse direct pentru piața vestică, standardele de calitate ale fabricației fiind mult superioare.

2. COSTURI REDUSE

Cumpărarea de produse second hand poate fi o metodă bună de a reduce cheltuielile.

Studiile arată că între 20% şi 25 % din întreprinderile mici și mijlocii și pana la 20% din întreprinderile mari beneficiază de eficienţa sistemelor second hand refurbished. Până acum tot ce era nou şi actual era ales direct,  dar acum din cauza presiunilor bugetare clienţii au tendinţa de a lua deciziile de cumpărare pe baza performanţelor necesare atingerii scopului.

Mai exact, dacă spre exemplu, cumpăraţi o unitate centrală pentru aplicații de tip office, cu o sumă între 400 și 700 ron,  puteți obține aceleași performanțe in aplicațiile dvs. ca un calculator nou cumparat între 1200 si 1500 ron.

3. PRODUSE BRAND NAME - un plus pentru imaginea firmei dvs.

Nevoia de imagine domină afacerile din zilele noastre. După cum ați observat,  toate instituțiile care se respectă folosesc calculatoare cu nume răsunătoare. Acum vă puteți crea imagine la prețuri mult reduse.

4. ZGOMOTUL REDUS

Datorită folosirii componentelor de calitate și a unui design special, calculatoarele brand name funcționează eficient și extrem de silențios.

5. GARANȚIA și SUPORTUL TEHNIC

Pentru ca investiția dumneavoastră sa fie în deplină siguranță, acordăm garanție între 12 si 24 luni pentru produsele vandute. Eventualele probleme care vor apărea se vor rezolva foarte rapid și eficient. După expirarea perioadei de garanție puteți apela în continuare la service, unde vom găsi întotdeauna o soluție pentru dumneavoastră.


6. LICENȚE REFURBISHED LA 20% din preț


Împreună cu orice sistem sau laptop recondiționat din ofertă puteți achizitiona licențe Microsoft Windows complet funcționale, valabile nelimitat, la 20% din prețul unei licențe noi.

Firma noastră este partener autorizat Microsoft în programul de licență refurbished.


7.  16 ANI DE EXPERIENȚA


Suntem importator direct de produse refurbished de peste 16 ani. Printre clienții noștri se numără peste 700 firme mici și mijlocii, numeroase instituții de stat și bineînțeles, persoane fizice.