Produse refurbished

7 Motive pentru a cumpara de la noi produse reconditionate (refurbished)

1. CALITATEA si FIABILITATEA

Produsele de marca ( Dell, Hp, Compaq) sunt net superioare produselor asamblate din componente ieftine si de calitate indoielnica, care nu pot fi testate intensiv in configuratia respectiva.

Datorita cerintelor de calitate, timpul mediu de viata pentru un calculator de marca este de pana la 5 ori mai mare decat pentru un calculator obisnuit.

Un alt punct important este faptul ca echipamentele au fost produse direct pentru  piata vestica, standardele de calitate ale fabricatiei fiind mult superioare.

2. COSTURI REDUSE

Cumpărarea de produse second hand poate fi o metodă buna de a reduce cheltuielile.

Studiile arată că între 20% şi 25 % din întreprinderile mici si mijlocii si pana la 20% din întreprinderile mari beneficiază de eficienţa sistemelor second hand refurbished. Până acum tot ce era nou şi actual era ales direct dar acum din cauza presiunilor bugetare clienţii au tendinţa de a-şi baza decizile de cumpărare la performanţele necesare pentru atingerea scopului.

Mai exact, daca spre exemplu cumparati o unitate centrala pentru aplicatii de tip office, cu o suma intre 200 si 400 ron puteti obtine aceleasi performante in aplicatiile dvs. ca un calculator nou cumparat intre 800 si 1000 ron.

3. PRODUSE BRAND NAME - UN PLUS PENTRU IMAGINEA FIRMEI DVS

Nevoia de imagine domina afacerile din zilele noastre. Dupa cum ati observat toate institutiile care se respecta folosesc calculatoare cu nume rasunatoare. Acum va puteti crea imagine la preturi mult reduse.

4. ZGOMOTUL REDUS

Datorita folosirii componentelor de calitate si a unui design special, calculatoarele brand name functioneaza eficient si extrem de silentios.

5. GARANTIA SI SUPORTUL TEHNIC

Pentru ca investitia dumneavoastra sa fie in deplina siguranta, acordam garantie intre 12 si 24 luni pentru produsele vandute. Eventualele probleme care vor apare se vor rezolva foarte rapid si eficient. Dupa expirarea perioadei de garantie puteti apela in continuare la service, unde vom gasi intotdeauna o solutie pentru dumneavoastra.


6. LICENTE REFURBISHED LA 20% din pret


Impreuna cu orice sistem sau laptop reconditionat din oferta puteti achizitiona licente Microsoft Windows complet functionale, valabile nelimitat, la 20% din pretul unei licente noi.

Firma noastra este partener autorizat Microsoft in programul de licente refurbished.


7. 11 ANI DE EXPERIENTA


Suntem importatoi direct de produse refurbished de peste 11 ani. Printre clientii nostri se numara peste 700 firme mici si mijlocii, numeroase institutii de stat si bineinteles, persoane fizice.