Despre Noi

    Povestea noastra a inceput in anul 2006 cand, am hotarat sa ne urmam pasiunea pentru IT punand in aplicare cunostintele vaste despre acest domeniu. Vazand evolutia produselor IT din tara noastra si cercetand opiniile clientilor de diferite categorii, am concluzionat ca vom satisface nevoile tuturor doar daca oferim calitate ireprosabila la costuri minime. Asadar, trecand prin multe etape si invatand din greseli, am construit o echipa unita si prompta, care nu ignora cerintele si necesitatile clientilor, ci dimpotriva, se bazeaza constant pe parerile si interesele acestora pentru a oferi o calitate incontestabila.


    Astfel, firma noastra Avansis Electronic SRL, va ofera cele mai bune solutii IT pentru activitatile dumneavoastra, fiind importator direct de echipamente hardware second-hand si refurbished. Echipamentele provin din Europa de Vest, de la banci, institutii sau companii multinationale care, dupa finalizarea perioadei de leasing, se reintorc la compania de leasing pentru a fi retestate, reconditionate si reintroduse pe piata sub denumirea de refurbished. In acest fel, garantam pentru fiabilitatea si buna functionare a acestora, unele produse incadrandu-se inca in termenul de garantie oferit de producator. In gama noastra de produse si echipamente se regasesc brandurile celor mai renumiti producatori din lume precum:  HP, DELL, LENOVO, ACER, FUJITSU, TOSHIBA, SAMSUNG, NEC, PHILIPS, BROTHER etc. Bineinteles, produsele pe care le furnizam sunt supuse unei triple testari riguroase, incepand cu partenerul nostru din Europa de Vest, in depozitul nostru la intrarea in stoc precum si in magazin, la momentul livrarii. Pentru a acoperi cerintele tuturor clientilor, dispunem de o gama larga de laptopuri si calculatoare care pot fi insotite de sisteme de operare preinstalate, cu licenta Microsoft Refurbished Edition, iar configuratiile prezente pe site-ul nostru pot fi imbunatatite si adaptate necesitatilor mediului de lucru in care activeaza cumparatorul. Obiectivul nostru este, sa devenim un furnizor de incredere care ofera sisteme de o calitate deosebita, la preturi imbatabile si generatii superioare celor gasite in hypermarketurile si magazinele de electronice si electrocasnice.


    Produsele noastre beneficiaza de minimum 12 luni garantie, iar posibilele defectiuni sunt solutionate prompt si eficient. Service-ul este pus la dispozitia clientilor pentru a rezolva atat probleme aparute in perioada garantiei cat si pentru a oferi o serie de servicii diversificate precum : montare componente, diagnosticari, curatare echipamente, instalari de drivere si sisteme de operare, back-up date si recuperari de date.


    Suntem flexibili si ne adresam tuturor clientilor, atat persoane fizice cat si juridice, precum si institutiilor si revanzatorilor. Partenerii stabili beneficiaza de posibilitatea platii la termen. Oferim livrare gratuita in aria de acoperire Fan Courier pentru comenzi de minim 500 RON.


    Asadar, va punem la dispozitie experienta noastra in domeniul IT&C si va intampinam cu seriozitate, constiinciozitate si promptitudine in magazinul nostru din BRASOV, STR. GHEORGHE LAZAR. NR.7 sau online.

Va uram BUN VENIT si....
             
            Va invitam sa descoperiti ofertele noastre !