Returnari

Returnarea produselor


Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta cu profesionistii, precum si cu alte acte normative.


Pentru produsele livrate prin curier


Conform legilor in vigoare, returnarea produselor cumparate de la distanta se poate face de catre consumatori in termen de 14 zile lucratoare de la achizitionarea lor.

Daca doriti rambursarea banilor, aceasta se poate face doar prin transfer bancar, in acest sens fiind necesar sa ne furnizați un cont IBAN, titularul acestuia, si cerere scrisa de returnarea a banilor in contul respectiv. Banii vor fi transferati in termen de maxim 14 zile.

In cazul returului marfii , costurile de transport va revin dumneavoastra, si va vor fi facturate si deduse din suma totala.


Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

  • calculatoare, laptopuri, servere pe care s-au instalat licente de windows
  • Consumabile (acumulatori, baterii, incarcatoare, cartuse imprimanta, folii de protectie)
  • Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme, nu pot fi returnate
  • echipamente deteriorate fizic (lovite, arse, udate, taiate, sparte, crapate, e.t.c.)
  • in cazul imprimantelor cu care s-a printat mai mult de 300 de pagini, se va achita contravaloarea unui cartus.


In cazul produselor trimise pe curier, aceasta se va face pe curier, fara ramburs. Vom refuza coletele trimise cu ramburs.


Daca produsul necesita investitii pentru readucerea la starea initiala, acestea vor fi facturate si deduse din suma de retur.


In cazul unor retururi repetate , nemotivate, ne rezervam dreptul de a nu mai livra pe viitor marfa respectivului client.